Dayakçı eşten boşandı oğlu boğazını kesti

Güncelleme Tarihi:

Dayakçı eşten boşandı oğlu boğazını kesti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2011 00:00

Babasından boşanan Gülbeyaz Işık’ın (35) başkasıyla ilişki yaşadığını öğrenen 17 yaşındaki oğlu Ö.G., annesinin boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü.

Haberin Devamı

GÜLBEYAZ Işık, 2010 yılından bu yana defalarca şiddet gördüğü kocası H.G.’den 5 ay önce boşanarak Etlik’te kiraladığı dairede yaşamaya başladı. Eski koca, Kızılay’da bir restoranda temizlik görevlisi olarak işe başlayan Işık’ın patronu ile ilişki yaşadığı dedikodularını oğlu Ö.G.’ye (17) anlattı. Bunun üzerine Ö.G. annesinin yaşadığı eve giderek patronunun adresini istedi. İddiaya göre genç kadının bu isteği reddetmesi üzerine mutfaktan ekmek bıçağını alan Ö.G., annesinin boğazını kesti. Olaydan sonra babasının yanına giden Ö.G. annesini öldürdüğünü söyledi. Baba H.G. oğlunu Keçiören İlçe Emiyet Müdürlüğü’ne teslim etti. Kızılcahamam’da bir kuran kursunda yatılı olarak okuyan Ö.G. emniyette suçunu itiraf etti. Ö.G.’nin ifadesinde cinayeti “namus yüzünden” işlediğini söylediği iddia edildi.
Şiddet kaydı var
Evli olduğu süre içerisinde defalarca kocasından ve oğlundan şiddet gördüğü belirlenen kadının, 2010 yılından bu yana Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 5 kez şikâyette bulunduğu bildirildi. Ayrıca eski karı-koca arasında şiddet yüzünden açılan bir dava da sürüyor. 2 kızı, 1 oğlu olan Gülbeyaz Işık’ın eski kocası H.G. ile arasında çocukların velayeti yüzünden husumet olduğu bilgisine ulaşan polis, H.G.’nin cinayeti azmettirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!