Davutoğlu gelinle damatı makam otomobiline aldı

Güncelleme Tarihi:

Davutoğlu gelinle damatı makam otomobiline aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2011 19:47

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Akşehir’de Konya’yı kuşbakışı gören Hıdırlık Mesire alanına giderken, yolda karşılaştığı yeni evli çifti makam otomobiline aldı. Gelin ve damatla tepeye çıkan Davutoğlu, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Konya 1’inci sıra milletvekili adayı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bugün ilk olarak Mevlana Kültür Merkezi’nde kendisine ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ait mektubu köylülere ulaştıracak bin gönüllüyü uğurladı. Mektupta ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı, 3 Haziran’daki mitinge davet ile Başbakan Erdoğan ve Davutoğlu’nun seçime ilişkin mesajları bulunduğu belirtildi.

Davutoğlu, daha sonra Akşehir İlçesi’ne geçerek Cankurtaran Köyü Deveboynu Yaylası’nda düzenlenen 15’inci Yörük-Türkmen Kültür Şöleni’ne katıldı. Davutoğlu şölendeki konuşmasının ardından yörük çadırlarını ziyaret ederek gözleme yedi.

Ardından Akşehir’deki Hıdırlık Mesire alanı hareket eden Davutoğlu, yolda nikahtan sonra mesire alanındaki tepeden kenti görmek isteyen Almanya’da işçi olarak çalışan 24 yaşındaki Osman Bağcı ve aynı yaşdaki eşi Dudu Bağcı çiftini gördü. Çifti makam otomobilen alan Davutoğlu, korumasının oturduğu ön koltuga geçti. Çiftle birlikte tepeye çıkan Davutoğlu, burada hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!