Darbe soruşturmasında adı geçen işadamı, polisten kaçarken 4. kattan düşerek öldü

Güncelleme Tarihi:

Darbe soruşturmasında adı geçen işadamı, polisten kaçarken 4. kattan düşerek öldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 13:57

Isparta'da, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturmada hakkında gözaltı kararı çıkartılan işadamı Vedat Savlu, polisten kaçmaya çalışırken 4. kattan düşerek yaşamını yitirdi. Polis, Savlu'nun kaçarken binadan attığı bavulu da buldu. Savlu'nun bavulunun içinden çıkanlar polisi bile şaşırttı.

Haberin Devamı

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'ye finansal destek sağlamak suçlamasıyla hakkında gözaltı kararı verilen iş adamı Savlu'nun Sülübey Mahallesi'ndeki evine gitti. 

Polislerin geldiğini gören Savlu, ekiplerden kaçmak için evinin bulunduğu binanın 4. katından atladı. Ağır yaralanan Savlu, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Savlu, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BAVULUNDAN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

Isparta’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polisin gözaltına almak için evine geldiği sırada balkondan kaçmaya çalışırken 4’üncü kattan düşüp ölen işadamı Vedat Savlu’nun attığı bavulundan çıkanlar şaşırttı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sergilenenler arasında cep telefonları, banka kartları, hesap cüzdanları, döviz ve Türk paraları, altınlar, çek ve senetlerin de bulunduğu çok sayıda evrak ve doküman, kol saatleri, tespihler, cinsel gücü artırıcı hap ve 3 Ağustos tarihine alınmış Antalya-İstanbul-Lizbon uçak bileti yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!