Damat Madonna iki gelini de öptü

Güncelleme Tarihi:

Damat Madonna iki gelini de öptü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2003 00:11

MTV 2003 Video Müzik Ödülleri töreni, kadınların zaferini gözler önüne serdi. Tören, yeni kuşağın pop yıldızları Britney Spears ve Christina Aguilera'nın, ustaları Madonna'yı onurlandırdıkları muhteşem bir gösteriyle açıldı.

New York'ta önceki gece düzenlenen törenin açılışında Britney ve Christina, Madonna'nın 1984'deki ödül töreninde, ‘‘Like a Virgin’’i seslendirirken giydiği gelin kıyafetleriyle sahneye çıkarak bu şarkıyı seslendirdiler.

Ardından siyah damat kıyafetiyle onlara katılan Madonna yeni şarkısı ‘‘Hollywood’’u seslendirirken, hem Aguilera'yı, hem de Spears'ı dudağından ateşli bir şekilde öptü.

Açılıştaki bu muhteşem erotik gösteri, aldığı müthiş alkışlarla ödül töreninin geri kalanını gölgede bıraktı.

MTV'nin bu yıl 20. kez verilen geleneksel video müzik ödüllerinde en iyi video ödülünü Missy Elliott alırken, Justin Timberlake ve Beyonce Knowles üçer ödül kazandılar.

Knowles'in erkek arkadaşı Jay-Z ile birlikte yaptığı erotik video ‘‘Crazy in Love’’ en iyi kadın sanatçı, en iyi R&B ve en iyi koreografi ödüllerini aldı. Knowles'in bir düzine dansçı ile birlikte kalça sallayarak yaptığı şov ise Madonna'ların ardından alkış alan ikinci gösteri oldu.

Timberlake en İyi pop, en iyi dans ve en iyi erkek sanatçı videoları dallarında tüm ödülleri toplarken, ömür boyu başarı ödülü Duran Duran'a gitti.

Bu arada, ‘‘country’’ müzik şarkıcısı Johnny Cash, mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılıdı ve en iyi sinematografi dalında ‘‘Hurt’’ ile ödül aldığı geceyi hastanede izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!