Dalmaz Center’a 11’inci baskın

Güncelleme Tarihi:

Dalmaz Center’a 11’inci baskın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 00:00

Etiler’deki Dalmaz Center’da yasak olduğu halde "Biri bizimle dalga mı geçiyor" dedirtecek kadar ısrarlı bir şekilde kumar oynatılmaya devam ediliyor. Polis, önceki gece Dalmaz’ın bodrum katını bir kere daha bastı. Dalmaz Center’ın sahibi Mehmet Dalmaz 11’inci baskın için "Yine mi açmışlar" dedi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ne bağlı ekipler saat 03.00 sıralarında bastığı kumarhanedeki 15 kişiyi gözaltına alındı. Gözaltındakiler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Kumarhanedeki 1 rulet masası ile oyun pullarına da el konuldu. Polis kumarhaneyi bir kez daha mühürledi. Baskını gazetecilerden öğrendiğini söyleyen Mehmet Dalmaz, kira sözleşmesinin 5-6 ay önce dolduğunu belirtti.

Mehmet Dalmaz, "Orası bir süredir kapalıydı ama boşaltmamışlardı. Biz kira sözleşmesini feshetmemiştik. Çünkü kumarhane diye sürekli basılan yeri işletenler, ’Biz burada kumar oynatmıyoruz. Kumar malzemeleri teşhir ediyoruz’ diyorlar. Böylece savcılıktan serbest bırakılıyorlar. Orası hakkında kapatma kararı alma gereği bile duyulmuyorsa ben ne yapabilirim" dedi.

Maltepe’de önceki gece 23.00 sıralarında bir villada kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri villaya baskın düzenlediler. Çalışan ve kumar oynayan 14’ü kadın 30 kişi gözaltına alındı. Aramada oyun pulları ile post makinesi bulundu. Her iki cephesinde de pencere bulunmayan villanın giriş ve çevresinin, karanlıkta da görüntü seçebilen gece görüşlü kameralar ile donatıldığı belirlendi. Gözaltına alınnan Maltepe Asayiş Büro Amirliği’ne götürdü. Baskına kızan ve bir üniversitede öğretim üyesi olduğunu söyleyen bir kişi polis ile tartıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!