Dalgalar Senem'i yuttu

Güncelleme Tarihi:

Dalgalar Senemi yuttu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2010 00:21

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam rıhtımda yürürken dalganın denize sürüklemesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisi genç kızı arama çalışmaları yeniden başladı.

Haberin Devamı

Merkez Mahallesi sahilindeki rıhtımda dün akşam saat 21.20 sıralarında 2 kız, 5 erkek arkadaşıyla yürüyen ve aniden gelen büyük bir dalgaya kapılarak denize düşmesinin ardından kaybolan Senem Kasap'ı (21), arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

AKUT Rize birimi, belediye ekipleri, Sahil Güvenlik ve deniz polisinin katılımıyla gece bir süre yapılan ve ara verilen arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlanırken, denizin dalgalı olması nedeniyle çalışmalara dalgıçların katılamadığı bildirildi.

Bu arada, Kasap'ın dün akşam sahile birlikte gittiği arkadaşları, polise verdikleri ifadelerde, rıhtımda denizi seyrederken aniden gelen dalganın Senem'i denizin içine çektiğini ve arkadaşlarının denizde kaybolduğunu anlattıkları öğrenildi.

Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi öğrencisi olan Senem Kasap'ın, sınavları için kısa bir süre önce Samsun'dan ilçeye geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Savcılığınca olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!