Dalaman uçağında sarhoş krizi

Güncelleme Tarihi:

Dalaman uçağında sarhoş krizi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2014 12:13

EasyJet’in EZY8843 sefer sayılı Londra-Dalaman uçağı, 3 sarhoş yolcunun iniş sırasında yerlerine oturup kemerlerini takmayı  reddetmesi üzerine bir süre havada tur atmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Easyjet yetkilileri bir basın açıklaması yayınlayarak havada yaşanan krizi doğrularken “Uçuş sırasında rahatsız edici davranışlar sergileyen üç yolcuyu Dalaman Havaalanı’nda Türk polisi karşıladı” dedi.

Şirket sözcüsü sözlerine “ Çok nadir yaşansa da biz bu tip olayları fazlasıyla ciddiye alıyoruz. Pilot yolcuların güvenli bir şekilde yerlerine oturduklarından emin olabilmek için inişi erteleme kararı almış, ancak bu uçak daha sonra güvenli bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Biz EasyJet olarak yolcu ve çalışanlarımızın güvenliğini herşeyden üstün tutuyoruz. Yaşananların neden olduğu rahatsızlık nedeniyle yolcularımızdan özür dileriz” diyerek devam etti.

Şans eseri uçakta bulunan BBC muhabiri Neil Henderson olayla ilgili tepkisi Twitter’da anlattı.

Henderson “Sarhoş yolcuların çıldırıp inişin ertelenmesine neden olduğu Easy Jet’in Türkiye uçuşundan sonra kendime gelmeye çalışıyorum. Sanırım bu uçuştan sonra sadece bir tatile değil terapiye ihtiyacım var“ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!