Dağda kaybolduğu sanılan avcı köyde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Dağda kaybolduğu sanılan avcı köyde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 18:56

MALATYA'nın Hekimhan İlçesi'ne bağlı Kurşunlu Beldesi'nde jandarmayı arayan bir kişi ava çıktığını ve dağda mahsur kaldığını söyleyince herkes harekete geçti. Avcı bulunurken böyle bir ihbarda bulunmadığını söyledi.

Hekimhan İlçesi'nde Jandarma 156 ihbar hattını arayan 21 yaşındaki Mehmet Levent Genç dağa ava çıktığını ve yönünü kaybettiğini belirterek yardım istedi. Jandarmanın tekrar cep telefonundan ulaşmak istediği Genç'in telefonuna ulaşılmayınca ilçede hareketlilik görüldü.

Dağda mahsur kaldığı sanılan avcıyı kurtarmak için jandarma ekipleri hemen bölgeye hareket etti.Kar yağışının ve tipinin de yoğun olduğu bölgede jandarma ekipleri arama başlattı. Yaklaşık 3 saat süren aramalardan sonra kaybolan Mehmet Levent Genç'in Kurşunlu Gelengeç Köyü'ne 4 kilometre uzaklıktaki Çelikli Köyü'nde olduğu tespit edildi. Jandarmanın telefonla irtibat kurduğu Genç,yardım ihbarını yapmadığını öne sürdü. Ava çıktığını doğrulayan Mehmet Levent Genç bir ara yönünü kaybettiğini daha sonra tekrar yolunu bulduğunu ve şu anda Çelikli Köyü'nde yakınlarının yanında olduğunu söyledi. Jandarma soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!