Dadısına benzediÄŸi için aşık oldu

Güncelleme Tarihi:

Dadısına benzediği için aşık oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2010 15:46

İngiltere tahtının iki numaralı varisi Prens William'ın Kate Middleton ile nişanlanması ve 29 Nisan'daki düğünün hazırlıkları ülkede günün konusu olmaya devam ediyor. Magazin yazarları da bu olayı en ince ayrıntılarına kadar didik didik ediyor.

Haberin Devamı

DÜNYANIN GÖZÜ BU ÇİFTİN ÜZERİNDE-Foto-galeri

Son olarak ortaya atılan iddialardan biri de Prens William'ın çocukluk yıllarındaki dadısı Tiggy Legge-Bourke'a benzediği için Kate Middleton'a aşık olduğu...

İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, 28 yaşındaki Prens William bu konuda babasının ayak izlerini takip ediyor. Gazeteye göre Prens Charlesın şu anda evli olduğu ikinci eşi Camilla Parker Bowles da veliaht prensin çocukluk yıllarındaki dadısı Mabel Anderson'a çok benziyor. oldu.

Gazeteye göre Prens'in nişanlısı Middleton ile dadısı Legge- Bourke birbirlerine şaşılacak kadar çok benziyor.

İkisi de uzun kahverengi saçlara sahip. Üst dişlerinin yapısı birbirinin neredeyse aynı.  Her iki kadının da burun yapısı benzer. Tiggy Legge Bourke ve Kate Middleton'un yanak ve çene yapılarındaki benzerlik de dikkat çekici.

Dadısına benzediği için aşık oldu
Prens William'ın dadısı Tiggy Legge- Bourke (solda) ve nişanlısı.

Haberin Devamı

Gazetede yer alan makalade, Prens William'ın yıllarca birlikte olduğu Kate Middleton'a tam da 28 yaşındayken evlenme teklif etmesi de anlamlı bir hareket olarak değerlendiriliyor. Çünkü Tiggy Legge Bourke da Prens William'a bakmakla görevlendirildiğinde 28 yaşındaydı.

Makalede öne sürülen iddialar yazar ve portre ressamı Suzi Malin'in Love At First sight (İlk Bakışta Aşk) adlı kitabındaki verilerle de destekleniyor.

Malin kitabında, insanların yetişinlik dönemine geldiklerinde, çocukluk çağlarında kendileri için bir anlam ifade edenlere benzeyen kişilere aşık olduklarını ileri sürüyor.

Bu teoriden yola çıkıldığında da hem Prens Charles'ın hem de Prens William'ın yaşamlarının şekillendiği yıllarda çok fazla zaman geçirdikleri dadılarına benzeyen kadınlara aşık olmasında şaşılacak bir şey görünmüyor.

Tiggy Legge Bourke, Prens William ve Prens Harry'nin çocukluklarının en travmatik döneminde onların bakıcılığını üstlenmişti.
Legge Bourke, genç prenslerin anne ve babalarının ayrılık sürecinde göreve baÅŸlamıştı. Bu süreçte de iki küçük prensle Prenses Diana'dan daha fazla vakit geçirmiÅŸti.Â

Haberin Devamı

Prens William'ın dadısı, aslında kraliyet ailesine uzak bir isim de değildi. Legge Bourke'un annesi Prenses Anne'in nedimesiydi. Prens Charles'ın büyük annesi tarafından dadılık görevi için aileye tavsiye edilmişti. Bu da Prens William'ın dadıyla kolayca ve derin bir ilişki kurmasını sağladı.

Dadısına benzediği için aşık oldu
Makalede Prens Charles'ın eşi Camilla Parker Bowles'un da dadısı Mabel Anderson'a benzerliğine dikkat çekiliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!