Çubukçu muhtarlara seslendi

Güncelleme Tarihi:

Çubukçu muhtarlara seslendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2009 22:41

KADIN ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, demokrasi açısından muhtarların önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Demokrasinin yerleşmesi, seçimlerin sağlıklı geçmesi ve toplumsal barışın sağlanması için muhtarlara önemli görev düşüyor” dedi.

‘3'üncü Anadolu Kadın Girişimciler Zirvesi'ne katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adana'ya gelen Bakan Nimet Çubukçu'yu, havaalanında Vali İlhan Atış, AKP Milletvekili Fatoş Zopçuk Gürkan, İl Emniyet Müdürü Arif Akkale ile belediye başkan adayları ve çok sayıda partili karşıladı. Daha sonra AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici'nin muhtarlarla birlikte Mavi Sürmeli Otel'de düzenlediği toplantıya katılan Nimet Çubukçu, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin barış içinde geçmesi temennisinde bulundu. Demokrasi açısından muhtarların önemli bir yere sahip olduğunu belirten Çubukçu, “Bugün özellikle yerel seçimler, siz muhtarlarımıza açısından son derece önemli olan seçimlerdir. Belki de demokrasi açısından, demokratik örgütlenme açısından, mahalle düzeyinde en temel basamaktır. Hem demokrasinin yerleşmesi, hem de seçimlerin sağlıklı yürümesi, bu anlamda toplumsal barışın sağlanması açısından bugünlerde sizlere çok büyük görevler düşüyor. Hepinize seçim sürecinde başarılar diliyorum. Barış içinde bir seçim geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Buradaki konuşmasının ardından Hasan Kolcuoğlu Restoran'da akşam yemeği yiyen Bakan Çubukçu, daha sonra dinlenmek üzere Hilton Oteli'ne gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!