Çorum'da kadına şiddet! Eşini ve baldızını bıçakla yaraladı

Güncelleme Tarihi:

Çorumda kadına şiddet Eşini ve baldızını bıçakla yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2023 16:09

Çorum’un Sungurlu ilçesinde S.Ç., karısını ve baldızını bıçakla yaraladı. S.Ç. olay sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgilere göre olay Hacettepe Mahallesi’nde meydana geldi. S.Ç. adlı zanlı, henüz bilinmeyen nedenden dolayı karısı H.Ç. ve baldızı M.E. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine öfkeli koca eline geçirdiği bıçak ile karısı ve baldızını bıçakladı. Evden gelen gürültüleri duyan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri, Karısı ve baldızını bıçakla yaralayan S.Ç.’yi gözaltına aldı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesi bulunan baldız M.E. burada yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!