Corona Virüsü anlık haritalı canlı takip ekranı.. Hangi ülkelerde Corona Virüsü var son durum nedir?

Güncelleme Tarihi:

Corona Virüsü anlık haritalı canlı takip ekranı.. Hangi ülkelerde Corona Virüsü var son durum nedir
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2020 13:57

Corona Virüsü tüm dünyanın ana gündem maddesi olmaya devam ederken, vatandaşlar Corona Virüsü'nü anlık ve canlı olarak haritalı ekranlardan takip etmek istiyorlar. Peki Corona Virüsü hangi ülkelerde var? Virüsün dünya genelinde ulaştığı vaka sayısı nedir? İşte Corona Virüsü haritalı takip ekranı ve konuyla ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığından yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) ne olduğu, nasıl bulaştığı, belirtileri, teşhis ve tedavisine ilişkin bilgilendirme yapıldı. Bu hastalıklar çoğu insanda hafif seyrediyor. Fakat bazı koronavirüsler ciddi hastalıklara yol açıyor. Bunların başında 2003 yılında Çin'de ortaya çıkan SARS virüsü ve 2012 yılında Suudi Arabistan'da ortaya çıkan MERS virüsü geliyor.

Koronavirüsler bazı hayvanlarda bulunup insanlara bulaşabiliyor. Virüsün insanlara bulaşması, virüsün mutasyonu veya hayvanlarla temas gibi birçok faktöre bağlı. Mesela MERS virüsünün develerden, SARS virüsünün misk kedilerinden bulaştığı biliniyor ancak yeni koronavirüsün hangi hayvandan insanlara geçtiği henüz saptanmış değil.

Ülkelere göre Kovid-19 (Corona Virüsü) vakalarında son durum;

Haberin Devamı

Arama alanını kullanarak ülkelere ilişkin yeni tip koronavirüs vakaları, ölümler ve tedavi edilenlerle ilgili rakamları;

 CORONA VİRÜSÜ HARİTA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Corona Virüsü anlık haritalı canlı takip ekranı.. Hangi ülkelerde Corona Virüsü var son durum nedir

 

 

BAKMADAN GEÇME!