Çorlu'da uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Çorluda uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2009 12:55

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde, Roman vatandaşların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi'nde 350 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Operasyon kapsamında uyuşturucu satışı yaptıkları iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde ihbar alınca harekete geçti. 2 ay boyunca mahalleye sivil kıyfatle giren polisler, uyuşturucu satıcılarıyla temasa geçti ve bu kişilerden esrar aldı. Pazarlık ve uyuşturucunun satın alınması ise kamera kayıtlarıyla tespit edildi. Tüm bunların ardından bu sabaha karşı 350 polisle mahalleye operayon düzenledi.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek'in mahalleye gelerek bizzat yönettiği operasyon sırasında ekipler mahallenin giriş ve çıkışlarını tutarken, belirlenen evlerin kapı zilleri çalındı. Karşılarında polisi görünce şaşkına dönen ev sahiplerinin evleri arandı. Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Narkotik dedektör köpeği ‘Çapkın’ın da katıldığı aramada evlerde 45 gram satışa hazır esrar, 4 av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, çok sayıda çalıntı olduğu iddia edilen eşya ile hırsızlıkta kullanıldığı belirtilen malzemeler ve 410 bandrolsüz içki ele geçirildi. 12 kişi gözaltına alınrken, soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!