“Çöpte buldum” dediği bebek arkadaşının çıktı

Güncelleme Tarihi:

“Çöpte buldum” dediği bebek arkadaşının çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2006 12:47

Niğde'de, üniversite öğrencisi bir genç kızın, Emniyet Müdürlüğü'ne götürerek “çöpte buldum” dediği bebeğin, arkadaşının evlilik dışı dünyaya getirdiği bebek olduğu ortaya çıktı.

Kimliği açıklanmayan üniversite öğrencisi genç kız, Kale Mahallesi Dumlupınar İlköğretim Okulu'nun önündeki çöp kutusunun yanında bulduğunu iddia ettiği bebeği, Niğde Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek polise teslim etti.
3 kilo 400 gram ağırlığındaki kız bebeğini teslim alan polis, bebeği getiren genç kızla birlikte okulun önündeki çöp kutusunda inceleme yaptı.

5 günlük olduğu bildirilen kız bebek daha sonra Niğde Dr. Doğan Baran Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürülerek 0yenidoğan servisine yatırıldı.

Bu arada, olayla ilgili araştırmasını genişleten polis, “Çöpte buldum” diyen üniversite öğrencisinin, bebeği evden getirdiği sonucuna ulaşırken, bebeğin annesinin Bolu İzzet Baysal Üniversitesi 1. Sınıf öğrencisi G.K. olduğunu tespit etti. Polis, G.K'ye ulaşarak bebeği annesine teslim etti.

Bebeğin evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya geldiğini ve bebeği emniyete getiren üniversite öğrencisinin G.K'nin arkadaşı olduğunu belirleyen yetkililer, bebeğin bir devlet kurumunda bakılması için böyle bir olayın planladığını belirttiler.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!