Çöp evden 13 kamyon cöp çıktı

Güncelleme Tarihi:

Çöp evden 13 kamyon cöp çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2007 09:37

AYDIN'da çevreye yayılan kökü koku nedeniyle komşuların ihbarı üzerine yaşlı bir adamın kaldığı eve giden polis ve belediye ekipler, çöp evle karşılaştı. Evde kalan yaşlı adam kaçarak ortadan kaybolurken, belediye ekipleri iki gün süren çalışma sonucu 13 kamyon çöp boşalttığı evi dezenfekte etti.

Haberin Devamı

Olay dün Köprülü Mahallesi 1638 sokakta bulunan 9 numaralı müstakil evden meydana geldi. Evden kötü kokuların gelmesi üzerine mahalle sakinleri polise ve belediyeye haber verdi. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri çöp evle karşılaştı.

Karşısında polis ve zabıtayı gören ve ismi belirlenemeyen yaşlı adam evinden kaçtı. Çöplerden dolayı evin kapısını zorla açarak içeri giren görevliler 3 odalı evin çöp ile dolu olduğunu gördü.Çöp eve çağırılan Aydın Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri evde bulunan çöpleri çıkarttı. Temizlik ekiplerince temizlenen evden 13 kamyon çöp çıktı.

Mahalle sakinleri sıcaklardan dolayı çevreye yayılan kötü kokulardan ve evlerde artan farelerden dolayı rahatsız olduklarını da dile getirdiler.

Temizlik ekipleri içerisinde kitap, oyuncak, eski eşyalar, eski mutfak malzemeleri gibi çöplerle dolu olan 3 odalı müstakil evi 2 gün süren çalışma sonucu boşalttı. Çöp evden 13 kamyon çöp çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!