CompTIA Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

CompTIA Türkiye’de
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 24, 2002 11:46

Uluslararası geçerlilikte Teknik Destek Uzmanlığı sertifikaları ve eğitimleri veren CompTIA, sertifikasyon eğitimleri konusunda Türkiye’de eğitim ortaklığı anlaşmasını BebimPEC Microsoft Yetkili Eğitim Merkezi ile imzaladı.

Haberin Devamı

CompTIA (Computing Technology Industry Association) bilgisayar sektörünün her alanına hizmet veren bir kuruluÅŸ. Uluslararası bilgisayar, yazılım ve network firmalarından oluÅŸan 8 bini aÅŸkın üyesi bulunuyor. CompTIA,Âdünya çapında bilgi teknolojileri konusunda en çok aranan, teknik destek uzmanlarının beceri ve yeterliliklerini belgeyen CompTIA A +, Network+ vb. sertifikasyon sınavlarını düzenliyor.

CompTIA sertifikaları, bilgisayar donanımı, network teknolojileri ve işletim sistemleri konusunda temel düzeyde uzmanlığın kanıtı olarak görülüyor. CompTIA A+ sertifika sınavları aynı zamanda Microsoft Sistem Yöneticiliği sertifikası için belirlenen 4 sınavdan birinin yerine geçiyor.

Haberin Devamı

CompTIA Teknik Destek Uzmanlığı eğitim programlarında kursiyerlere bilgisayar donanımı, network teknolojileri ve işletim sistemleri konusunda güncel bilgiler uygulamalı olarak veriliyor.

Birçok büyük yazılım ve donanım firması, dağıtıcılar, distribütörler, servis firmaları ve yayıncılar tarafından desteklenen, bütün dünyada geçerli bir bilgisayar destek uzmanı sertifikasına sahip olmak isteyen herkes bu sınavlara girerek, bilgi ve becerilerini belgelendirebilir. BebimPEC Bakırköy ve Beşiktaş Eğitim Merkezleri’nde CompTIA Teknik Destek Uzmanlığı sertifikaları eğitimi hakkında, ücretsiz olarak düzenlenen tanıtım seminerlerine katılarak, ayrıntılı biligi alabilirsiniz. 

 Seminer gün ve saatlerini öğrenmek için lütfen tıklayın!  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!