Çocukların kavgasına büyükler karıştı: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Çocukların kavgasına büyükler karıştı: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 14:09

KAYSERİ’de küçük kardeşleri kavga ettiği için tartışan Bekir Akgöz ve Hasan Özçelik arasındaki tartışma kanlı bitti. Kavgada Hasan Özçelik, Bekir Akgöz'ü tabanca ile vurarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Kocasinan İlçesi Yavuzlar Mahallesi Sarı Cami yakınında saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, 22 yaşındaki Hasan Özçelik ile 25 yaşındaki Bekir Akgöz arasında, kardeşlerinin birbirlerini dövmesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Özçelik, yanında taşıdığı ruhsatsız tabancası ile Bekir Akgöz’e ateş etti. Göğsünden yaralanan Akgöz, yakınları tarafından bir otomobille Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumunun ağır olması nedeniyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne sevkedilen Akgöz, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Zanlı Hasan Özçelik ise, cinayette kullandığı tabancası ile birlikte gözaltına alındı. Akgöz ve Özçelik’in, kardeşlerinin daha önce kavga edip birbirlerini dövdükleri ve bunu kendilerine söylemeleri üzerine tartıştıkları ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!