Çocuklar en güzel günlerini çiziyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar en güzel günlerini çiziyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Pınar'ın her yıl düzenlediği ‘‘Pınar Kido İlköğretim Okulları arası Resim Yarışması’ Türkiye genelinde başladı. Son başvuru tarihi 5 Mart 2001.

1981 yılından beri Yaşar Gıda ve İçecek Grubu tarafından düzenlenen yarışma, Türkiye'de çocuklar arasında yapılan en eski resim yarışması. İlköğretim çağındaki tüm öğrencilere ve okullara açık olan yarışmanın bu yılki konusu ‘‘En Güzel Gününüzü Çizin’’.

Öğrenciler 25x35 veya 35x50 cm. ölçülerinde resimlerle katılabildikleri yarışmaya birden fazla eser gönderebilecekler. Eserler her yıl olduğu gibi konularında uzman üniversite öğretim görevlileri ve resim öğretmenlerinden oluşan beş kişilik seçici kurul tarafından değerlendirilecek.

Yarışmada Üstün Başarı ödülü kazanan üç öğrenci ve okulları bilgisayar, Başarı ödülü kazanan yedi öğrenci de bisiklet kazanacak. Ödül töreni Nisan 2001'de İstanbul'da yapılacak ve kazanan ve dereceye giren eserler sırasıyla İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Yozgat'ta sergilenecek. Ayrıca eserler duvar takvimi ve kartpostal olarak değerlendirilecek ve Pınar'la ilgili yayınlarda kullanılacak.

Başvuru adresi: Pınar Gıda Grubu A.Ş. PK. 904 35214 İzmir.

Tel: (0232) 436 15 15

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!