Çocuklar da spor yapacak

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar da spor yapacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2008 00:00

Sürekli söylenir dururuz. Biz neden sporu sadece futbol olarak algılıyoruz diye.

Haberin Devamı

Uzman görüşlere göre, çocuk yaşta kazanılan alışkanlıklar bir ömür boyu devam ediyor. Siz de spor yapan bir gelecek hayal ediyorsanız, önce kendiniz sonra da çocuğunuza spor yaptırın. Spor salonlarına gidecek vakit bulamayan pek çok kişi evde spor yapmanın rahatlığını yaşıyor. Artık siz spor ihtiyacınızı giderirken, çocuğunuza da bu alışkanlığı kazandırabileceksiniz. Yani, artık çocuklar da evlerinde spor yapabilecek.

5 yaş ve üzeri çocuklar için özel olarak tasarlanmış koşu bantları, jimnastik bisikletleri ile çocuklar hem enerjilerini harcayacak hem de güzel bir alışkanlık kazanmış olacaklar. Ayrıca istediği kadar koşmanın keyfini yaşarken düşüp bir yerlerini de yaralamayacaklar.

Aslı ARDA YURTSEVEN YAZIYOR



http://www.ereyon.com.tr/store/Search.aspx?search=true&srchtxt=safe%20time adresi üzerinden inceleyebileceğiniz spor aletleri ile geleceğe sağlıklı nesiller bırakabileceğiz.

Atatürk’ün dediği gibi; "Muvaffak olmak için her türlü yardımdan ziyade bütün milletçe sporun mahiyeti, kıymeti anlaşılmak ve ona kalpten sevgi göstermek, onu vatanî vazife sayma lázımdır."

BU SÜPÜRGE KONUŞUYOR

Haberin Devamı
Çocuklar da spor yapacak

Çocuklar, büyükleri ne yaparsa aynısını kendileri de yapmak istiyor. Ev işi yapan anneler mutlaka "ben de yapacağım" talebiyle karşılaşmışlardır. Hal böyleyken, siz de çocuğunuz hem oynasın hem oyalansın diyorsanız konuşan süpürge tam size göre.

http://www.hepsiburada.com/playskool-konuskan-supurgem/productDetails.aspx?categoryid =303251&productid=oyunint06506 adresinden inceleyebileceğiniz oyuncak süpürge ile size yardım etmek isteyen çocuğunuzu geri çevirmemiş olacaksınız. Ürün gerek çıkardığı ses ve gerekse konuşma sesleriyle çocuğunuzun elinden düşmeyecek.


EĞİTMEN TELEFON

Çocuklar da spor yapacak
Hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen cep telefonlarını elimizden düşüremez olduk. Günümüz çocukları da ebeveynlerinde gördükleri bu aletleri bir şekilde ele geçirme sevdasındalar. Fisher Price, tamamen çocukların eğitilmesi amacıyla iki yaş ve üzeri çocuklar için çok özel bir telefon tasarlamış. Türkçe üretilen telefon üç farklı mod içeriyor. Böylece çocuklar hem sayı saymayı hem de harfleri eğlenerek öğrenebilecek. Çocukların öğrenmesini kolaylaştıran en önemli özellik dikkat çekmektir. Farklı zil sesleri ve kamerası ile çocuğunuzun dikkatini çekecek bu telefon öğrenmesini de kolaylaştıracak.

Ürün hakkında daha fazla bilgiyi http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=1129 adresinden edinebilirsiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!