Çocuk hırsızların 5 yıldızlı düğünü

Güncelleme Tarihi:

Çocuk hırsızların 5 yıldızlı düğünü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2006 00:00

Hırsızlık ve kapkaçtan aranan 13 yaşındaki İ.G. ve 15 yaşındaki S.Ç. Swiss Otel’deki düğünlerine kol kola gelirken yakalandı. Düğünden önce otelde suit kiralayan çiftle birlikte sağdıçları da gözaltına alındı.

SUÇ makinesi İ.G. ve S.Ç. 5 yıldızlı Swiss Otel’in 300 kişilik Fuji Salonu’nda dün saat 19.30’da yapmayı planladıkları düğünün davetiyeleri polisin eline geçince operasyon düzenlendi. 3 Nisan günü Adana’da bir bankadan 30 bin YTL alıp kaçan İ.G ve S.Ç. o tarihten beri polis tarafından aranıyordu. Düğünün yapılacağı otelin önünde önlem alan polis, saat 16.30 sıralarında otele giren S.Ç’yi gelinliğiyle; İ.G.’yi de damatlığı ile gözaltına aldı. Çocuklar, sağdıçları Sami Akkovan ve Leman Gül’le birlikte Üsküdar’daki Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Baskın sırasında otelde bulunmayan aileler ise kaçarak izlerini kaybettirdi. Sırra kadem basan Gül ve Çelikdağ aileleri,
/images/100/0x0/55ea593af018fbb8f87a1c48
Hırsızlık Masası Ekipleri tarafından yakından tanınıyor. Bugün adliyeye çıkarılacak gelinin 58, damadın ise 30 hırsızlık, soygun ve kapkaç olayına adının karıştığı belirtildi. Çocuklar tutuklanmazsa Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yurda teslim edilecek. Düğünde sahneye çıkması için türkücü İzzet Yıldızhan’a 30 bin YTL ve düğün için otele 40 bin dolar ödendiği iddia edildi.

Gelin arabası BMW

3 Nisan’da Adana’da bir banka şubesinden 30 bin YTL çalan İ.G. ve S.Ç. aranıyordu (yanda). Swiss Otel’deki düğüne son model BMW gelin arabasıyla gelen çocuk hırsızların otelde suit kiraladıkları öğrenildi. Yemekli düğünün mönüsünde ise ıspanaklı ve mantarlı tartolet ile kırmızı şarap soslu bonfile vardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!