Çobanların kavgası ölümle sonuçlandı

Güncelleme Tarihi:

Çobanların kavgası ölümle sonuçlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2011 14:41

SAMSUN’nun Vezirköprü İlçesi’nde çobanlık yapan 19 yaşındaki Mustafa Demir, havyan otlatma meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucunda kendisi gibi çobanlık yapan 25 yaşındaki Hüseyin Yıldırım’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Demir olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Olay ilçenin Kıratbükü Köyü’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Çobanlık yapan Hüseyin Yıldırım hayvanlarını, otlatmak için köyün mezarlık mevkiindeki ormanlık alanına götürdü. Bir süre sonra aynı yere hayvanlarını otlatmak için, yine kendisi gibi çobanlık yapan Mustafa Demir geldi. İddiaya göre Yıldırım, Demir’den hayvanlarını başka bir yere götürmesini isteyince iki çoban arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Demir yanında bulunan ruhsatsız av tüfeğiyle Hüseyin Yıldırım’a ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır şekilde yaralanan Hüseyin Yıldırım, kaldırıldığı Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde öldü.

Olayın ardından jandarmaya cinayette kullandığı av tüfeğiyle birlikte teslim olan Mustafa Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!