CNN Türk'ten yepyeni bir program

Güncelleme Tarihi:

CNN Türkten yepyeni bir program
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2009 13:08

CNN Türk'te yarın akşamdan itibaren her çarşamba ekrana gelecek yepyeni bir program başlıyor.

Haberin Devamı

Her Çarşamba saat 21.20’de ekrana gelecek olan programı Ebru Baki hazırlayıp sunacak. 13 bölümden oluşacak Umuda Kredi programında mikro kredi alarak hayatını değiştiren kadınların hikayeleri ekrana taşınacak.

Yarın akşam yayınlanacak programın ilk bölümünde, depremde herşeyini kaybetmiş ve ardından lahmacun dükkanı açarak hayatını kazanmış, diğeri takı, çeyiz hazırlayıp dükkanında, pazarda satan iki kadının hikayesi ekrana gelecek.

HSBC'den mikro kredi alarak hayatı değişen tam 14.000 mucize kadının başarı öyküsü var. Bu başarı hikayelerinden seçilenler 13 bölümde Umuda Kredi programında ekrana gelecek.

Dikiş diken, su borusu tamir eden, 50 yaşından sonra bisiklete binmeyi öğrenen, sabah 5'te süt sağarak güne başlayan mucize kadınların hikayeleri ekrana taşınacak ve sizleri de şaşırtacak. Bu kadınları izlemek size de güç verecek.

Haberin Devamı

Programın amacı ise yoksulluğun kader olmadığını kanıtlamak.

"Hayata tutunmak zannettiğinizden daha az parayla mümkün" sloganıyla yola çıkılarak çekilen programda; Bursa, Bilecek, Eskişehir, Urfa,  Sakarya, Diyarbakır, Manisa ve Antep'ten hikayeler ekrana yansıyacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!