Ciscoexpo 2006’da Video Telefon rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Ciscoexpo 2006’da Video Telefon rüzgarı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 22, 2006 10:45

21-22 Şubat 2006 tarihleri arasında Swissotel’de düzenlenen Ciscoexpo 2006’da, Video Telefon çözümleri iş dünyası ile tanışıyor. Teknoloji devi Cisco Systems’ın, Türk iş dünyasını geleceğin İnternet çözümleriyle buluşturduğu Ciscoexpo 2006’yı yerli yabancı binin üzerinde şirket temsilcisi izliyor. Ciscoexpo 2006, İnternet teknolojileri alanında Türkiye’de düzenlenen en büyük organizasyon olma özelliğini de taşıyor.

Haberin Devamı

Gelişime açık, dinamik, teknolojiyi takip eden, müşteri memnuniyetine önem veren şirketler, yeni iletişim teknolojilerine yatırım yapıyorlar. Video Telefon da bu teknolojilerin en güncel olanı… Video Telefon; hızlı işleyen iş süreçleri, maliyet avantajı, daha etkin iletişim ve verimlilik gibi konularda firmalara artı değer katıyor.

 

İş hayatında çok sık seyahat eden yöneticiler ve çalışanlar Video Telefon’u tercih ediyorlar. Çünkü Video Telefon, yöneticilere ve çalışanlara, ana ofisi dışındaki diğer ofislerinde ve hatta ev-ofis uygulamalarında, sanki kendi ofisindeymiş gibi dahili telefonu kullanarak görüntülü görüşme yapabilme olanağı da sağlıyor. Toplantı odalarına ya da masa başına kurulabilen sistem, farklı yerlerdeki kişilerle yapılan toplantı sayısını düşürüyor.

 

Haberin Devamı

Bu toplantıda aktif bir ÅŸekilde kendini gösteren ÅŸirketlerden birisi olan Probil, video konferans ve IP Telefon alanlarındaki deneyimiyle geliÅŸtirdiÄŸi Video Telefon entegrasyon çözümünü, müşterilerinin mevcut telefon sistemlerine kolayca uygulayabiliyor. Sistem, aynı zamandaÂmüşteri iliÅŸkileri yönetimi veÂçaÄŸrı merkezi gibi uygulamalar ile de entegre olabiliyor. Bilgilerin hızla ekranda görüntülenmesi ve farklı yerlerden aynı hizmetin alınabilmesi sayesinde, müşterilerin telefonda bekleme süreleri azalıyor, servis etkinliÄŸi artıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!