Çirkin tartışmalara girmem

Güncelleme Tarihi:

Çirkin tartışmalara girmem
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2009 00:00

Sinemanın efsane ismi Münir Özkul'un kızı, eski manken, sunucu ve oyuncu Güner Özkul, 4.5 hamile olduğunu doğrularken, sperm bankasından hamile kaldığı iddialarına yanıt vermeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARLA MİNUR ÖZKUL

Tiyatro ve Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, sperm bankasından hamile kaldığı iddiaları hakkında konuşmayacağını söyledi. Bu konuda yayınlanan haberleri "çirkinlik" olarak niteleyen Özkul, "43 yaşındayım ve evet hamileyim... Hamile olduğumu saklayamam. Ama bunun dışında tek kelime bile söylemek istemiyorum. Söyleyeceğim her şey bana çirkinleşerek geri dönecek çünkü. 'Doğru değil' desem de demesem de her gün yazılıp çizileceğim. Hamile bir kadın olarak bu sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Huzurlu ve mutlu bir dokuz ay geçirmek istiyorum. İsteyen istediğini yazsın. Fakat bu konuda benim hiçbir açıklamam olmayacak. Bu çirkinlik ne kadar devam edecek, bekleyeceğim. Her şey durulduktan sonra belki bir açıklama yaparım. Şimdi yanımda bir erkek görseler, çocuğun ondan olduğunu söyleyecekler. Görmeseler, sperm bankasından hamile kaldı diyecekler, Leyla Bilginel ile karşılaştıracaklar. Biliyorum ki, bu uzayıp gidecek... O yüzden susuyorum, konuşmayacağım" dedi.

Haberin Devamı

MALİYETİ 5 BİN EURO

Sperm bankasından hamile kalmanın bedeli ise yaklaşık 5  bin Euro. Bu fiatın içine konaklama, uçak bileti ve işlem öncesi tedaviler dahil. Başarı oranı ise yaşa bağlı olarak değişiyor. Genç kadınlarda % 70 gibi bir başarı oranı sağlanırken yaş ilerledikçe bu olan % 40'lara kadar düşüyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!