Cipte karışık ilişki gecesi

Güncelleme Tarihi:

Cipte karışık ilişki gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2009 00:00

Polislerin gece yarısı yolda ağlarken bulduğu genç kız bir işadamının kendisine cipte tecavüze yeltendiğini öne sürdü. Gözaltına alınan işadamı ise “Tecavüz yok. Onunla 150 TL’ye anlaşmıştık” dedi.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı Çağlayan Köyü yolu girişinde gece yarısı devriye gezen polisler, yolda tek başına ağlayarak yürüyen 21 yaşındaki S.S. ile karşılaştı. S.S. polislere, evine gitmek için otostop yaptığını, yanında duran cipe bindiğini anlatırken, “Cipi kullanan sürücü beni evime bırakacağı yerde ormanlık alana götürdü. Burada beni dövdü ve tecavüz etmek istedi. Karşı koyunca da beni bıraktı” dedi.

Polisler, S.S.’yi buldukları yerin yakınında Gençlik Bulvarı’ndan geçen T.U. yönetimindeki cipi durdurdu. Kapı ve pencere yapım işi ile uğraşan T.U. gözaltına alınırken suçlamaları kabul etmedi. T.U. ifadesinde S.S. ile ilişkiye girmek için 150 TL’ye anlaştıklarını öne sürerken şunları söyledi: “Bir bayan aracılığı ile tanıştığım S.S.’nin beni bekleyeceğini söylediği yere gittim. Kendi isteği ile aracıma bindi. Gençlik Bulvarı’nda dolaşırken tuvalet ihtiyacımı gidermek için aracı ormanlık alanın yanında durdurdum. Bu sırada S.S. araçtan inip ormanlık alana doğru koşmaya başladı. Neden kaçtığını anlamadım. Onu ararken polisler geldi. Ben onu dövmedim, tecavüze de kalkışmadım.” Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen T.U. ile S.S., ifadeleri alındıktan sonra cumhuriyet savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı.

Cipte karışık ilişki gecesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!