Çıplak şantaj

Güncelleme Tarihi:

Çıplak şantaj
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2010 00:00

Evli mimar, “İçeceğime ilaç koymuş. Yatakta tanımadığım bir kadınla çıplak uyandım. Görüntüleri yayma tehdiyle 500 bin liramı aldı” diyerek komşusunu şantajla suçladı.

Haberin Devamı

BURSA’nın Nilüfer İlçesi’nde mimar Yrd. Doç. Dr. İ.Y., kendisiyle aynı apartmanda oturan ve ticaretle uğraşan komşusu Alper Akkaya’nın (37) şantajına maruz kaldığı iddiasıyla savcılığa şikâyette bulundu. Mimar İ.Y., dilekçesinde, Akkaya’nın bir süre önce kendisini evine davet ettiğini belirterek, “İçeceğime ilaç koymuş. Gözümü açtığımda komşumun evinde yatakta tanımadığım bir kadınla çıplak uyandım. Yatak odasında çekilen fotoğrafları ve görüntüyü bana gösterip bunları yaymakla tehdit etti. İki kez 250’şer bin lira para istedi. Bu parayı ödemek için iki ev sattım. Son olarak 350 bin lira daha istedi” dedi.

Tutuksuz yargılanacak

Evli olan İ.Y.’nin şikâyeti üzerine gözaltına alınan Alper Akkaya suçlamaları reddetti. Bilgisayarındaki şantaj görüntülerine el konulan Akkaya, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis, kasette yatakta görünen kadının kimliğini araştırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!