Cinsellik ilacı beklerken gazete kağıtları geldi

Güncelleme Tarihi:

Cinsellik ilacı beklerken gazete kağıtları geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2006 13:04

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde internet üzerinden verdiği “cinsel gücü artırıcı damla” siparişi yerine, kendisine eski gazetelerin bulunduğu koli gönderildiğini iddia eden kişi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Siverek'te bir doktorun bürosunda çalışan Ramazan Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, internette reklamını gördüğü “cinsel gücü artırıcı damla”yı yaşlı bir yakını için sipariş ettiğini söyledi.

Bir hafta sonra kendisine gönderilen koliyi, 98 YTL'lik bedelini de ödeyerek PTT şubesinden aldığını bildiren Kutlu, kolide sadece eski gazete parçalarının bulunduğunu, bunun dışında herhangi bir ürüne rastlamadığını belirtti.

Bunun üzerine dolandırıldığını anladığını ifade eden Kutlu, ”İnternet aracılığıyla verdiğim sipariş üzerine, bir hafta sonra bana bir koli geldi. Bedelini ödeyerek PTT'den aldığım kolide sadece eski gazete parçalarını bulunca dolandırıldığımı anladım. Bunun üzerine Siverek Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, suç duyurusunda bulundum” dedi.

Vatandaşların bu konuda daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Kutlu, “Bence paravan bir şirket kurulmuş. Benim gibi çok sayıda insanı dolandırmışlar, ancak vatandaşlar utandığı için şikayetçi olmuyorlar” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!