Cinnet getiren polis ailesini katletti

Güncelleme Tarihi:

Cinnet getiren polis ailesini katletti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2001 08:17

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, cinnet getiren polis memuru, eşini ve 3 çocuğunu tabancayla öldürüp intihar etti. Polis memuru Turgut Karahan ve aile fertlerinin cesetlerinin, iftar yemeği için eve gelen kayınbiraderi tarafından bulundu.

Haberin Devamı

Turgut Karahan, kayınbiraderi Ahmet Demir ve polis memuru olduğu öğrenilen Hasan isimli yeğenini iftar yemeği için evine davet etti.

Demir ve polis memuru yeğen, eve geldiklerinde zili çalmalarına rağmen kapı açılmayınca, durumdan şüphelenerek çatıdan balkona geçtiler. Balkon kapısını kırarak içeriye giren Demir, mutfakta ablasıGülperi Karahan`ın cesediyle karşılaştı.

EKONOMÄ°K SIKINTISI YOKTU

Oturma odasına da yeğenleri Havva (10), Sümeyye (5), Hasan (3) ileeniştesi Turgut Karahan`ın cesetlerini bulan Demir, durumu polise bildirdi.

Evde inceleme yapan Cumhuriyet Savcısı Halil İbrahim Yüksel, olayadışarıdan birisinin karışmış olması ihtimalinin bulunmadığını belirterek, ``İncelemelerimiz, bir cinnet vakası olduğunu gösteriyor. 5 kişi de, başlarına isabet eden birer kurşunla ölmüş. Herhangi bir darp, cebir izi yok. Cesetler, otopsi için Adli Tıp Kurumu`na gönderildi`` dedi.

Haberin Devamı

Karahan`ın ekonomik sıkıntısının ve ailevi sorununun bulunmadığı, olayın yaşanan bir tartışma sonucu cinnet getirmesinden kaynaklanmış olabileceği kaydedildi.

DAHA ÖNCE BAŞINDAN VURULMUŞ

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi`nde 3 yıldır görev yapan 15 yıllık polis memuru Turgut Karahan`ın (40), daha önce görev yaptığı Batman`da, teröristlerle girilen bir çatışma sırasında başından vurulduğu öğrenildi.

Tedavi gören Karahan`ın iyileÅŸtikten sonra görevine döndüğü ve bu olayın ardından ``asabi`` davranışlarıyla dikkati çektiÄŸi belirtildi.Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!