Çinli internet gelini kaynanaya bakamadı

Güncelleme Tarihi:

Çinli internet gelini kaynanaya bakamadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 00:00

İngiltere’de Çinli "internet gelini" kaynanasına eziyet etmekten ceza aldı. İnternette tanıştığı 56 yaşındaki İngiliz Brian Johnson ile 2009 yılında evlendikten sonra İngiltere’nin Essex kentine yerleşen Çinli Chun Fung Johnson adamın 90 yaşındaki annesini ihmal ettiği gerekçesiyle ceza aldı.

Haberin Devamı

Kocası bir aylığına Filipinler’e tatile gidince yaşlı kadınla yalnız kalan Chun Fung kaynanası ile hiç ilgilenmeyince kadının kalçası kırıldı, vücudunda yaralar oluştu ve kolunda derin bir kesik oldu.

Mahkemede felç geçirdikten sonra oğlu ile eşinin yanına taşındığı açıklanan Elsie Johnson’ın hareket etmekte büyük güçlük çektiği ve bunama hastası da olduğunu belirtti.

Davaya bakan yargıç Owen Davies İngilizce bilmeyen Çinli gelinin kaynanasının yaralanmasından doğrudan sorumlu olmadığını, yaşlı kadının duşta düştükten sonra kalçasını kırdığını ancak Chun Fung’un kadını hastaneye götürmek için herhangi bir girişimde bulunmadığını söyledi.

Yargıç Davies "İngilizce konuşamıyor oluşun nedeniyle yardım çağırmakta güçlük çekiyor olmanı anlayabiliyorum. Ancak suçunu kabul ediyor oluşun yeterince çaba göstermediğini bildiğini ortaya koyuyor. Yardıma ulaşmak için bir komşunun kapısını çalman yeterliydi" dedi.

Haberin Devamı

Suçlamaların sonucunda Chun Fung ile Brian Johnson boşandı. Yaşlı kaynanasına bakamadığı için 6 ay hapis cezası alan Chun Fung’un vizesi de yenilenmedi. Kadının kısa zamanda Çin’e gönderileceği düşünülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!