Çin'de Sevgililer Günü hediyesi estetik ameliyat

Güncelleme Tarihi:

Çinde Sevgililer Günü hediyesi estetik ameliyat
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2006 00:00

Bugün birçok ülkede kutlanan Sevgililer Günü, yine renkli ve çılgınca olaylara sahne olacak. Çin'de bu yıl sevgililerin birbirlerine estetik ameliyat hediye etmesi moda. Güney Kore ordusu ise, kadınların ordudaki sevgililerine gönderdiği toplam bin ton çikolatayı postanelerden toplayarak birliklere taşıdı.

HEDİYE ESTETİK

Mum ışığında akşam yemeği, kırmızı güller ve kalp şeklinde çikolatalardan bıkan yeni zengin Çinliler, bu yıl sevgililerine "estetik ameliyat" hediye eder. Şanghay'da çılgın bir rekabete girişen estetik klinikleri, Sevgililer Günü için yüzde 20'ye varan indirimler uyguluyor. China Daily gazetesinin haberine göre birbirine aynı burunları yaptıran bir çift, "Böylece birbirimize daha farklı bir biçimde bağlılığımızı kuvvetlendirmeyi amaçladık" diyor.

YATAK SİGORTASI

İngiltere'de sigorta şirketleri, "Sevgililer Gününde yatak odası kazalarına dikkat" diye uyarıyor. Her yıl Sevgililer Günü’nde, ateşli çiftlerin başlarına gelen "ev kazaları" yüzünden milyonlarca sterlinlik hasar meydana geldiği belirtildi. Fırlayan yatak yayları, bu kazaların başında geliyor. İngiltere'de sigorta şirketleri, vatandaşlara ev sigortası yaptırmaları için çağrıda bulunuyor.

BİN TON ÇİKOLATA

Güney Kore'de kadınlar, geleneklere uygun olarak Sevgililer Günü’nde sevgililerine çikolata hediye ediyor. Bu yıl da aynısı oldu ve Güney Kore ordusu, kadınların askerdeki sevgililerine gönderdiği toplam bin ton çikolatayı postanelerden toplayarak birliklere taşıdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!