Cinayetten aranan kardeşler Trabzon'da yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Cinayetten aranan kardeşler Trabzonda yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2007 17:36

KIRIKKALE’'de, hareket halindeki minibüsün içinden pompalı tüfekle ateş ederek, Şeref Ünsoy'un (50) ölümüne, oğlu İbrahim Ünsoy'un (14) ise yaralanmasına yol açan 3 kardeşten 2'si, Trabzon'un Of İlçesine bağlı İyidere mevkiinde yakalandı. Kardeşlerden biri daha önce yakalanarak tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

Olay, 4 Mayıs'ta, Kırıkkale'nin Çallıöz Mahallesi'ndeki 76. Sokak'ta meydana geldi. Gökhan Y.(21) sevdiği kızın amcası olan Şeref Ünsoy'un (50) görüşmelerini yasaklaması üzerine kardeşleri Süleyman Y. (25) ve İbrahim Y. (28) ile birlikte, Ünsoy ve oğlu İbrahim Ünsoy'un üzerine seyir halindeki minibüsten otomatik pompalı tüfekle ateş açtı. Ağır yaralanan Şeref Ünsoy kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yaşamını yitirirken, oğlu İbrahim Ünsoy ise tedavi gördü.

Kaçan 3 kardeşten Gökhan Y. (21) Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalandı. Gökhan Y. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Aranan Süleyman Y. ve İbrahim Y. de Trabzon’un Of İlçesi'nin İyidere mevkiinde düzenlenen bir operasyon sırasında yakalandı. Süleyman Y.'nin üzerinden Yasin U., ağabeyi İbrahim Y.'nin üzerinden ise Ahmet Y. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktı.

Haberin Devamı

Haklarında tutuklama kararı bulunan ve Rize'den Kırıkkale getirilen iki kardeş, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak Kırıkkale Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!