Cinayet şüphelisi kargo şoförü

Güncelleme Tarihi:

Cinayet şüphelisi kargo şoförü
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2011 00:00

Aydın’da ormanlık alanda başı taşla ezilerek öldürülen üniversite öğrencisi Gamze Gürgen’in (20) katil şüphelisi yakalandı.

Haberin Devamı

Özel bir kargo şirketinde çalışan Kenan A. (27), genç kıza tecavüz etmek istediğini direnince de öldürdüğünü itiraf etti. Adnan Menderes Üniversitesi Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Gamze Gürgen’in katil şüphelisi, yol üzerindeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtları incelenerek tespit edildi. Şüphelinin Sultanhisar İlçesi’nden Kenan A. olduğu belirlendi.
‘Otostopçu zannettim’
Olaydan sonra İzmir Buca’daki ablasının yanına kaçan Kenan A. yakalandı. Suçunu itiraf eden Kenan A.’nın ifadesinde olayı şöyle anlattı: “Yolda gördüm. Otostopçu olduğunu zannettim. Ona yaklaşırken araca gelip bindi. Konuşmaya başladık. Bir süre sonra ilişki teklif ettim ve aracı ormana doğru sürdüm. Aracı durdurunca inip kaçmaya başladı. Yerden aldığı bira şişesiyle üzerime saldırmak istedi. Şişeyi alıp kafasına vurdum. Sonra başını taşla ezdim.”

Haberin Devamı

Gamze toprağa verildi

Gamze Gürgen, için dün memleketi Amasya’nın Hamamözü İlçesi Göçeri Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Anne Sare Güler, “Sana kıyanların elleri kırılsın” diyerek ağıt yaktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!