Cinayet içinde cinayet çıktı

Güncelleme Tarihi:

Cinayet içinde cinayet çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 15:10

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'ndeki bar önünde iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği çatışmaya karıştıkları belirlenerek adliyeye sevkedilen 10 şüpheliden 8'i tutuklandı, 2'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada, olayda hayatını kaybedenlerden Cüneyt Görgülü'nün, geçen ay da kahveci Ümit Çetin'i öldürdüğü ileri sürüldü.

Geçen cumartesi saat 01.00 sıralarında 1642 sokak 1 numarada bulunan barın önünde meydana gelen olayda, tartışan iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. Çatışma sonrasında 60 yaşındaki Coşkun Kırkıl olay yerinde, 25 yaşındaki Abdurrahman Kurt sahte kimliğini kullanan Cüneyt Görgülü ile 29 yaşındaki Mustafa Pekin ise kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybetmişlerdi.

Olayın ardından polisin araştırmalarında silahlı çatışmaya girdikleri belirlenen barı işleten 29 yaşındaki S.K. ile 31 yaşındaki ağabeyi G.K. ile karşı grupta yer alan 28 yaşındaki R.Ç., 30 yaşındaki S.O., 33 yaşındaki İ.U., 25 yaşındaki C.K., 21 yaşındaki E.Y., 20 yaşındaki M.E., 29 yaşındaki M.B., 40 yaşındaki M.Y., operasyonlar sonrasında gözaltına alınmıştı.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

R.Ç.'nin liderliğini yaptığı grubun bölgedeki kahvehane, birahane ve bar gibi yerleri ele geçirmek için sahiplerini sindirmeye çalıştıkları olayın yaşandığı bara da borçlarının olduğunu söyleyerek haraç almaya gittikleri için çatışmanın çıktığı saptanmıştı. Sorgularının ardından adliyeye sevkedilen şüphelilerden 8'i tutuklandı. G.K. ile M.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ÖLEN CİNAYET İŞLEDİ İDDİASI

Bar çatışmasının soruşturması sırasında geçen ay yaşanan cinayetle ilgili de önemli gelişme yaşandı. Olayda hayatını kaybeden Cüneyt Görgülü'nün geçen 15 Aralık tarihinde, 1635 sokak 3 numaradaki kahvehanenin sahibi 30 yaşındaki Ümit Çetin'i öldürdüğü ileri sürüldü. Bu olayla ilgili de soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!