Cin çıkartma tecavüzü

Güncelleme Tarihi:

Cin çıkartma tecavüzü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2007 17:45

Emekli öğretmen, kadına "rahminde cin var" deyip tecavüz etmek istedi.

Emekli öğretmen 61 yaşındaki Yücel Uğur Kılıçyaldır hakkında, bir cami imamının nikahsız eşi 23 yaşındaki F.K.’ye ‘Rahminde cin var çıkartmam gerekir’ diyerek tecavüz ettiği iddiasıyla dava açıldı. 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlayan Kılıçyaldır suçlamayı kabul etmeyerek, “Bana öksüz olduğunu, kötü yola düştüğünü söyleyince yardım ettim” dedi.

Halen Şanlıurfa’da bir camiide imamlık yapan F.Y.’nın Adana’da görev yaptığı sırada nikahsız eşi F.K., 26 Mart’ta polise giderek, ‘Deli Yücel’ lakabıyla da tanınan, belediye tarafından göl kıyısındaki türbe ile çevresindeki dinlenme alanına gayri resmi sorumlu olarak görevlendirilen Kılıçyaldır’ın kendisini Turgut Özal Bulvarı’ndaki evine götürüp zorla tecavüz ettiği iddiasıyla şikayette bulundu. F.K.’nın, “Beni tokatlayıp çırılçıplak soydu.

Banyoda cinsel tacizde bulundu. Daha sonra da zorla evinin bir odasında ırzıma geçti” iddiaları üzerine soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı, Kılıçyaldır hakkında ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı’ suçundan dava açtı.

Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlayan duruşmaya tutuksuz Kılıçyaldır ile tecavüze uğradığını iddia eden F.K. ve avukatları katıldı. Hakkında, ‘Cinsel saldırıdan’ 12 yıl, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçundan ise 10.5 yıl olmak üzere toplam 22.5 yıl hapis cezası istenen türbe sorumlusu Kılıçyaldır, suçlamayı kabul etmedi. 11 yıldır türbede müdürlük yaptığını iddia eden Kılıçyaldır, kendisini şöyle savundu:

“Olaydan yaklaşık 10 gün önce F.K. cami imamı F.Y. ile evlenmişti. Bayan oldukça açık giyinmişti. Düğün hediyesi olarak seccade ve tespih hediye ettim. 10 gün sonra evimin kapısı çaldığında açtığımda türbanlı bir bayanla karşılaştım. Önce kim olduğunu tanıyamadım. Daha sonra kendisini cami imamı arkadaşın eşi olarak tanıttı. Niye geldiğini sorduğumda, imam arkadaştan ayrıldığını benimle konuşmak istediğini söyledi. Çekindim, içeri almak istemedim. Öksüz olduğunu, kötü yola düştüğünü, 19 tane belalısının olduğunu anlattı. Kendisine acıdım. Belalılarının isimlerini bana yazdırdı. Daha sonra “üzerimde büyü var’ dedi. Bir süre sonra tekrar yanıma geldi. Kapıdayken kadın hastalığının olduğunu söyleyip tuvalete gitmek istedi. Tuvalete girdi. Karnı aç olduğu için yemek yedirdim. Kendisini evine bırakmamı söyledi. Ben de 3.5 YTL para verip durağa bırakıp yanından ayrıldım. Eve geldiğimde tuvalette, bir tespih ve kirli çamaşırlarını buldum. Ertesi gün polis geldi. Bana iftira atıyor.”

Mahkeme heyeti, F.K.’yi herhangi bir psikiyatrik rahatsızlığının olup olmadığının belirlenmesi için Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk ederken, duruşma cami imamı F.Y.’nin talimatla ifadesinin alınması için ertelendi.

AĞLAYARAK TECAVÜZÜ ANLATTI

Lokanta ve internet kafelerde garson olarak çalıştığını belirten F.K. tecavüz olayını mahkemede anlatırken ağlamaya başladı. Mahkeme Başkanı, genç kadının olayı rahat şekilde anlatması için duruşma salonundakileri dışarı çıkarttı. Zaman zaman Çobandede Türbesi’ni gidip dua ettiğini belirten F.K., yaşadığını iddia ettiği olayı şöyle anlattı:

“Türbede dua ederken, türbe müdürü yanıma gelip ‘’senin içinde cin var. Rahmine yazılmış. Bunu çıkartmak gerekir. Dışardan 14 tane küçük taş topla bunların suyu ile yıkan. Ben senin cinlerini çıkartırım. Ancak, burada olmaz bunun için özel bir ziyaret yerimiz var’ dedi. Ben de inandım. Bir arabayla ziyaret yerine evine götürdü. Akşam namazı kılacağını söyleyip bir odaya geçti. Bütün giyisilerini çıkarttı. Üzerinde açık renkli, ayaklarına kadar uzanan entari benzeri bir giysi vardı. Sonra tecavüz etmek istedi. Kendisini tekme ile itip üzerimden uzaklaştırdım. Beni bırakması için yalvardım. Bırakırsa geri geleceğimi söyledim. Kimseye söylememem için beni tehdit etti.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!