Cilginlik gunleri

Güncelleme Tarihi:

Cilginlik gunleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Universite imtihanlari ileri bir tarihe kaymis; politik sahne evrim geciriyor; okullular tatili bekliyor; calisan kesim pencere kenarinda plaj dusleri kuruyor... Bugunler cilginlik gunleri. En iyisi ‘‘gunese kavusuncaya kadar’’ kendini eglendirecek, guldurecek veya yenileyecek bir seyler yapmak lazim.

Golevi'nde tatil

Iki gunluk bir tatil ihtiyaci icinde olanlara bir onerim var: Sapanca Golu kiyisindaki Dedeman Golevi'nde, kavak ve selvi agaclari arasinda bir tatil gecirebilirsiniz. Golevi'nde yedi gun tas firin ve barbeku tatilcilerin emrine amade. Ilgilenenler icin tel: 0 264/ 592 00 70

Bu yazin icecegi

Meyveli sodalar bu yazin en moda icecegi olarak karsimiza cikiyorlar. Ozellikle Clearly Canadian markasi bu sodalar arasinda cok tutuluyor. Karpuz-cilek, seftali-mango, frutti-bogurtlen, mandalina, kara bogurtlen, frambuaz krem cesitleriyle yeni plaj icecegi olarak hayatimizda.

Yeniden alisveris

Mars & Spencer kapandiginda iccamasirlarimi nereden alacagim diyen kadinlarin krizi sona erdi. Istanbul Bagdat Caddesi'ndeki dukkan yeni sezon koleksiyonlariyla hizmete acilirken, digerleri de onumuzdeki gunlerde kapilarini aralayacak. Fanatiklerine duyurulur...

Dekoratif tonlar

Evdeki dekorasyon degisikleri biliyorsunuz ki ruh sagligi acisindan oldukca rahatlaticidir. Keten ve kenevir yaz kumaslarinin yani sira gri, toprak ve morun metalik isiklar veren tonlarinin kullanildigi dosemelik ipek santuglar, yine gri ve topraklarin kullanildigi yunlu dosemelikler ve perdelik koleksiyonlari Kanape Dekorasyon'da gorebilirsiniz. (Tel: 0 212/ 261 46 19)

Ileri geri bitti!

Teknolojiyi takip edenler icin bir haberim var: Efendim, utude ileri geri devri kapanmis. Bunun anlamini benim gibi bilmeyenler icin de bir aciklamamiz mevcut: Philips'in yeni urunu Azur Excel Plus Utu ile sadece tek harekette (kol kuvvetini gereksizce harcamadan) hic yapismadan, her turlu kumasi utulemek mumkun oluyormus. Habersiz kalmayin...

Rollerblade takimi

Yaz geldi, dallar ciceklendi derken, rollerblade tutkunlari icin alisveris merkezleri ‘‘alin alin’’ cagrisi yapan urunlerinin tanitimina basladilar. Benetton, rollerblade tutkunlari icin bir koleksiyon bile hazirlamis. Patenler, kask, dizlik ve bileklikler, tisortu, cantasi ve pantalonu, takim olarak Benetton'da onlari bekliyor.

Bebek egitimi

Bebeginin saglikli gelisimini dusunen anneler icin bugunlerde bir kampanya var: Playskool cantalar 30 Haziran'a kadar % 20 indirimliymis. Peki bu cantalarda neler var: Neseli telefon ( dugmelerine basildiginda cikan sesler ile bebek, hayvanlari taniyor), renkli kelebek (kanatlarindaki renkli pullarin hareketiyle gorme duygusu gelisiyor) ve gurultucu yunus ( renkli boncuklardan cikan seslerle isitme duyusu kuvvetleniyor).... Digerleri de sizin kesfinize kalmis!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!