Çılgınlık böyle olur

Güncelleme Tarihi:

Çılgınlık böyle olur
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2007 15:29

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Barlar Sokağı'nda 3 disko aynı gece ‘Yaza Merhaba’ partisi düzenledi.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

‘Pump it up’ adlı şarkısıyla dünya çapında şöhreti yakalayan Belçikalı Danzel, Ricky Martin'in Alman vokalisti Meliah ve Emre Aydın'ın sahneye çıktı. Alkol duvarının aşıldığı partilerde çoğunluğu yabancı turist olan binlerce kişi, çılgınca eğlendi.

Parti gecesi, ‘Crazy Daisy’ adlı diskoda saat 23.00'te Emre Aydın'ın sahneye çıkmasıyla start aldı. Son albümü ‘Afilli’yle iyi bir çıkış yakalayan Emre Aydın'ı kadın hayranları yalnız bırakmadı. Kadınlar iki saat sahnede kalan Aydın'a dokunabilmek, onunla hatıra fotoğrafı çektirmek için  birbirleriyle yarıştı.

Saat 24.00'te de Ricky Martin'in Alman vokalisti Meliah, ‘Green House Disko’un DJ kabinine çıktı. Söylediği ve çaldığı şarkılarla diskoda bulunan bini aşkın kişiyi kendinden geçiren, gazetecilerin sorularını da yanıtlayan 25 yaşındaki Meliah, çıplak DJ'leri eleştirdi, “DJ'lik yapmak için soyunmaya hiç gerek yok” dedi.

Saat 24.30'da da ‘Pump it up’ adlı şarkısıyla şöhreti yakalayan Belçikalı Danzel, Marmaris'in en büyük diskosu ‘Areena’da sahneye çıktı. Diskoyu dolduran yaklaşık 3 bin kişi, Danzel'in seslendirdiği şarkıların eşliğinde iki saat boyunca dans etti.

Ünlü isimlerin sahneden inmesinin ardından eğlence dinmedi. Birbirinden seksi kıyafetler içindeki dansçılar, saat 04.00'e kadar hünerlerini sergiledi. Diskoları dolduran binlerce turist alkol duvarını aşıp, profesyonel dansçıların çılgın gösterilerine ortak oldu. İki Rus kadın turistin ‘Arena’daki bir masanın üzerine çıkıp sergilediği erotik dans  gecenin en konuşulan ve takip edilen manzarasıydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!