Çılgın sevgili çatıdan düştü

Güncelleme Tarihi:

Çılgın sevgili çatıdan düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2005 01:54

Evli işadamı bir süre birlikte yaşadığı eski sevgilisinin 7’nci kattaki evine çatıdan girmek istedi. Terastaki demire bağladığı pantolon kemerine tutunarak bir alt kata inmek isterken ağırlığını taşıyamayan kemer kopunca düşerek öldü.

OLAY Antalya’da dün sabaha karşı Liman Mahallesi 31 Sokak üzerinde bulunan Bahar Sitesi B Blok’ta meydana geldi. İddiaya göre Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyesi olan ve özel bir kamyon garajının kooperatif başkanlığını yapan evli işadamı Ali Çeltikçi (35), 8 ay önce Fatma Yeşilyaprak (35) ile tanıştı ve ikili birlikte olmaya başladı. Evli bir adamla birlikte olamayacağını söyleyen Yeşilyaprak, Çeltikçi’nin yaptığı tüm teklifleri reddetti. Çeltikçi, barışmak için çeşitli yollara başvurdu.

Terasa çıktı

Daha önce de birçok kez kadının Liman Mahallesi’ndeki evinin kapısına gelen Çeltikçi, önceki gece de yine eve geldi. Kapının açılmaması üzerine Ali Çeltikçi, 8 katlı binanın terasına çıktı. Terasın korkuluklarına pantolonunun kemerini bağlayan Çeltikçi, sarkarak bir alt katın balkonuna girmek istedi. Ağırlığını taşıyamayan pantolon kemerinin kopması üzerine Çeltikçi, düşerek zemine çakılıp can verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!