Çıldırtan sapık tatilde yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Çıldırtan sapık tatilde yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Tokat'ın Zile İlçesi'ne bağlı Eskidağiçi köylülerini 2 yıldır telefonla rahatsız eden kadın telefon sapığının kimliği belirlendi. Telefon sapığının, köylüleri arıyarak ``Bodrum'a tatile gidiyorum'' demesi üzerine araştırma yapan yetkililer, o tarihlerde köyden tatil için Bodrum'a giden bir kişinin olduğunu belirlediler. Söz konusu kişinin telefonunu dinleyen görevliler, kadın telefon sapığının o kişi olduğundan emin olduktan sonra ailesine uyarıda bulundular.

İlçe Kaymakamı Osman Günaydın, titiz bir çalışma sonucu telefon sapığının kimliğinin belirlendiğini belirterek, ``Türk Telekom Genel Müdürlüğü, olayın üzerine hassasiyetle gitti ve sonunda kadın telefon sapığının kimliği belirlendi. Şu anda sapığa herhangi bir işlem yapılmadı'' dedi. Zile Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri de kimliğini açıklamadıkları kişinin, 10-15 gündür telefonla köylüleri arayarak rahatsız etmediğini belirterek, ``Zaten daha önce şikayetçi olan Köy Muhtarı Rıfat Kesten, şikayetini geri almıştı. Cumhuriyet Savcılığı olarak Kesten'in şikayeti üzerine işlem yapıyorduk'' diye konuştular.

Telefon abonesi, Türk Telekom'dan çatalaltı kontağını kullanarak, 3'lü konferans özelliğini alabiliyor. Bu özellikle aynı anda 3-6 aboneyle konuşabiliyor. Eskidağiçi köylülerini çıldırtan kadının da köylülerle bu teknolojiden yararlanarak telefon görüşmesi yaptığı belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!