Cihangir'deki kafe baskınına tepki büyük: #Cumartesi21deCihangirdeyiz

Güncelleme Tarihi:

Cihangirdeki kafe baskınına tepki büyük: #Cumartesi21deCihangirdeyiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 11:15

Firuzağa'daki 'Velvet Indieground Records' adlı mekanda düzenlenen Radiohead albüm tanıtım etkinliğine yapılan saldırıya sosyal medyadan gelen tepkiler büyüyor. Baskına tepki gösteren Twitter ve Facebook kullanıcıları, #Cumartesi21deCihangirdeyiz hashtag'i altında tepkilerini paylaşarak herkesi Cumartesi akşamı saldırının gerçekleştiği Cihangir'e çağırdı.

Haberin Devamı

Ünlü İngiliz müzik grubu Radiohead'in yeni albümünün tanıtım etkinlikleri kapsamında Cihangir'de düzenlenen partiyi basan bir grup, içeride içki içildiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Mekanı basan kişiler, tehditler savurarak içeridekileri dışarı çıkarırken, masadaki içkileri de yere attı.

'SENİ ÖLDÜRÜRÜM...'

“Kapat burayı kapat. Ramazanda utanmıyor musunuz lan” diye bağıran saldırganlardan biri, “Seni öldürürüm” tehditleri savurarak önüne çıkanları da darp etti. Etkinliğe katılanların panik içinde kaçışmaşına sebep olayın ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'da başlatılan #Cumartesi21deCihangirdeyiz hashtag'i kısa sürede trend listesine yükselirken, kullanıcılar olayla ilgili tepkilerini dile getirmeye devam ediyor...

Albüm tanıtımında alkol dayağı

Birkaç saat içerisinde 30 binin üzerinde paylaşımın yapıldığı #Cumartesi21deCihangirdeyiz etiketi altında ise 'Yan yana değil iç içe yaşamayı sürdürmek için #Cumartesi21deCihangirdeyiz' ve 'Herkesin dilediğince yaşadığı bir dünya için Cihangir'deyiz' yorumları yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!