Cihan Kamer kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Cihan Kamer'in biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Cihan Kamer kimdir ve kaç yaşındadır İşte Cihan Kamerin biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2020 23:20

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Tek Yürek yardım kampanyası çerçevesinde Cihan Kamer 500 bin TL'lik yardımda bulundu. Depremde toplanan yardımlara destek olan Cihan Kamer'in hayatı, gündeme gelen haberle beraber yardım kampanyasını izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Cihan Kamer kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, iş insanı Cihan Kamer'in biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

TV8 canlı yayınında yayınlanan Tek Yürek yardım kampanyasında Cihan Kamer 500 bin lira bağışladı. Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı olan Kamer'in biyografisi ve hayatı internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Peki, Cihan Kamer kaç yaşında ve nereli? İşte, Cihan Kamer'in hayatı...

CİHAN KAMER KİMDİR?

1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cihan Kamer, baba tarafından aslen Denizli İli, Çivril İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Türkiye'nin önde gelen mücevherat şirketinin sahibi olan Kamer, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı olan Kamer, İstanbul Kuruçeşme'de bulunan bir lüks restoranın da sahibidir. Çiğdem Kamer ile evli ve bu evliliğinden 1987 doğumlu Atasay Kamer isminde bir oğlu ve Simay Kamer isminde bir kızı vardır. Kızı 2015 yılında Ahmet Uras ile evlenmiştir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!