CHP'li adaydan ‘mal varlıklı’ başlangıç

Güncelleme Tarihi:

CHPli adaydan ‘mal varlıklı’ başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2009 13:43

CHP'nin Denizli Belediye Başkan adayı Hüsamettin Ataman, seçim çalışmalarına kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıklayarak başladı. “Özgeçmişimden önce Denizlililer mal varlığımı öğrensin” diyen Ataman, çınarları ve pınarlarıyla ünlü kenti yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Belediye Başkan adayı Hüsamettin Ataman, Denizli Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz ile denetimci İbrahim Çelik'in hazırladığı mal varlığının dökümünü CHP il binasında düzenlenen bir toplantıyla açıkladı. CHP İl Başkanı Ali Kavak ve CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal'ın da katıldığı toplantıda 40 yıllık mimar olduğunu dile getiren Ataman, kendisinin, matematik öğretmeni olan eşi Sevim, oğulları şehir planlamacısı Şevket Emek ve inşaat mühendisi Ali Özgür'ün mal varlığını açıklamasının nedeninin, siyasetteki şeffaflık ve saydamlığa verdiği önemi göstermek olduğunu söyledi.

Ataman, demokrasinin bu şekilde daha iyi gelişeceğini, refah düzeyinin de artacağını belirterek, “Bu ülkede hesap vermesi gerekenler ne yazık ki dokunulmazlık zırhına bürünüyor, tüm yükü halka yüklüyor. Ben, özgeçmişimi açıklamadan önce mal varlığımı açıklıyorum. Aday olduktan sonra attığım ilk adım mal varlığımı açıklamak oldu. Sosyal demokratlar olarak Denizli Belediye Başkanlığı'nı da kazanıp, belediyeyi şeffaf ve saydam yönetim biçimiyle yöneteceğiz. Önümüzde çok çetin bir yolculuk var. Başarıya ulaşacak güce sahibiz. Çınarları ve pınarlarıyla ünlü Denizli'yi yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

CHP İl Başkanı Ali Kavak ise partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da mal varlığını açıkladığını hatırlatırken, “Dürüstlük partimiz için en önemli kriter” dedi.

Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz de başkan adayının mal varlığını açıklamasının örnek bir davranış olduğunu vurguladı, “Bu anlamlı davranış için Hüsamettin Ataman'ı kutluyoruz” diye konuştu.

HÜSAMETTİN ATAMAN'IN MAL VARLIĞI

Denizli'nin Baklan İlçesi'nde babasından miras kalan 425 metrekare arsanın hissesi. Uçancıbaşı mahallesi 55 sokak 1 numaralı adreste 1 daire. Didim'de Pamukkale Sitesi'nde 1 kooperatif evi. Balıkesir- Erdek Koyun Adası'nda 800 metrekare kadastro arsası. Bankada 42 bin lira nakit para. Honda marka otomobil. 5 bin TL sermayeli Ataman Proje İnşaat Sanayi ve Ltd.Şti.’de beşte dört oranında hisse.

Haberin Devamı


EŞİ SEVİM ATAMAN'IN MAL VARLIĞI

Uçancıbaşı mahallesi 555 sokak 1 numaralı adreste 2 daire. Gökpınar Beldesi’nde 1884 metrekare arsa. Polo marka otomobil. Bankada 57 bin lira nakit para ve bir miktar ziynet eşyası. Ataman Proje İnşaat Sanayi ve Ltd.Şti.'nde beşte bir oranında hisse.


OĞLU ŞEVKET EMEK ATAMAN'IN MALVARLIĞI

Uçancıbaşı mahallesi 555 sokak 1 numaralı adreste 1 daire.

OĞLU ALİ ÖZGÜR ATAMAN'IN MAL VARLIĞI

Uçancıbaşı mahallesi 555 sokak 1 numaralı adreste 1 daire.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!