CHP'de 'kurultay' gündemli kamp

Güncelleme Tarihi:

CHPde kurultay gündemli kamp
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2007 09:57

AKP ve MHP’den sonra CHP de tüm milletvekillerini kampa alıyor. Çeşme Sheraton Otele aileleriyle birlikte davet edilen milletvekilleri, isterlerse Thai masajı ve aroma terapi de yaptırabilecekler.

Haberin Devamı

AKP ve MHP’nin sıkça yaptığı siyasi kamp alışkanlığına CHP de katıldı. Ancak CHP, AKP ve MHP’nin kamp için tercih ettiği Başkent’in çam ormanlarıyla ünlü Kızılcahamam ilçesinin yerine İzmir’in Çeşme ilçesini tercih etti.

CHP milletvekilleri, 16-17 Kasım tarihleri arasında Sheraton Çeşme Otel Resort’ta iki günlük kampa girecek. Kampa eş ve çocuklarıyla birlikte davetli olan milletvekilleri, CHP Genel Başkan Deniz Baykal ve parti yönetimiyle son siyasi gelişmeleri değerlendirecek.

Kampın ağırlıklı gündeminde ise Mart ayında yapılacak kurultay ve hazırlıkları olacak.

BEŞ YILDIZLI KAMP

Tüm masrafları genel merkez tarafından karşılanacak olan kampta, milletvekillerinin yorgunluklarını atması için otelde birbirinden ilginç aktiviteler yer alıyor.

Ege Denizi kıyısındaki lüks otelde, milletvekilleri isterlerse, Botanica Termal SPA Merkezi’nde dev akvaryumlu bir odada günün yorgunluğunu atabilecek. Milletvekilleri dünyaca ünlü Thai Evleri’nde Balili masözlerin masajlarından ve aroma terapilerinden de faydalanabilecek.

Otelde, ayrıca Fin hamamı, jakuzi, fitness salonunun yanı sıra, güzellik ve sağlık merkezi, solaryum, aerobik gibi aktiviteler de yer alıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!