CHP İstanbul'da kadın adayları tanıttı

Güncelleme Tarihi:

CHP İstanbulda kadın adayları tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2002 14:46

CHP, İstanbul kadın milletvekili adayları, Pera Palas Oteli'nde düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Kadın Kolları Genel Başkanı ve İstanbul milletvekili adayı Güldal Okuducu, CHP'nin ve hiçbir üyesinin adının yolsuzluklarla birlikte anılamayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Toplantıda konuşan Okuducu, kadınların, Atatürk'ün bayrağını onurlu bir şekilde taşıdığını belirterek, ''Eğer bugün Türkiye yüzünü CHP'ye dönmüşse, eğer CHP toplumla yumak olup, birlikte iktidar olmayadoğru yürüyorsa, bunda bu salonda oturan kadınların büyük emeği var'' dedi.

Türkiye'nin 1999 yılından sonra sıkıntılı dönemler yaşadığını, parti olarak bu sıkıntılara, popülizmden uzak, somut önerilerle çözümler getirmeye çalıştıklarını ifade eden Okuducu, ''Ülkedeki çürümenin temel sebeplerinden birinin yolsuzluk olduğunu gördük. CHP, yolsuzlukların karşısında bir partidir. CHP'nin ve hiçbir üyesinin adı, yolsuzluklarla birlikte anılamaz'' diye konuştu.

Okuducu, iktidara geldiklerinde kadınlar olarak, Türkiye'nin barış, adalet ve kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Konuşmasının ardından Okuducu, kendisinin de yer aldığı partisininİstanbul kadın milletvekili adayları, 1'inci bölgeden gazeteci Gül Zeynep Göğüş, CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Zuhal Özen, eski balesanatçısı Alev Baymur Özcan, 2'inci bölgeden turizmci Bihlun Tanaylıgil, KA-DER kurucu üyesi Nur Ger, 3'üncü bölgeden CHP Parti Meclisi üyesi Birgen Keleş, iş kadınları Damla Gürel ile Sıdıka Aydoğan ve gazeteci Ayda Özlü Çevik'i tanıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!