CHP: Baykal, Gül ile görüşme yapmadı

Güncelleme Tarihi:

CHP: Baykal, Gül ile görüşme yapmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 14:17

CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, “Deniz Baykal, basının ve kamuoyunun bilgisi olmadan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile hiçbir görüşme yapmamıştır” denildi.

Yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Bazı gazetelerde yer alan, bir gazetede ise manşetten verilen habere göre, Sayın Cumhurbaşkanı Arnavutluk'a giderken gazetecilerin sorularını yanıtlamış, 'siyasi parti liderleriyle tek tek defalarca görüştüğünü ve bunu basına yansıtmadığını' söylemiş.
Sayın Cumhurbaşkanı'nın, 'Defalarca tek tek hepsiyle görüştüm. Bütün bu olayları ben teferruatlı bir şekilde defalarca basına yansımadan, hiçbirinizin bilgisi olmadan görüştüm' açıklaması üzerine, bazı gazeteciler Genel Başkan Deniz Baykal'ın 'Basının bilgisi olmadan kaç kez ve hangi tarihlerde görüştüğünü' açıklamasını istediler.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal basının, kamuoyunun bilgisi olmadan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile hiçbir görüşme yapmamıştır.
Sayın Cumhurbaşkanı'nın daveti üzerine yapılan görüşme basına, kamuoyuna duyurulmuş, içeriğin açıklanıp açıklanmaması ise davet sahibinin takdirine bırakılmıştır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!