Cesetsiz cinayet TV filmi oldu

Güncelleme Tarihi:

Cesetsiz cinayet TV filmi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2012 00:00

Almanya’da, yaklaşık 11 yıl önce ortadan kaybolan ve bugüne kadar cesedi bulunamadığı için “Cesetsiz cinayet” davası olarakbilinen 9 yaşındaki Peggy Knobloch ile katil zanlısı olduğu iddia edilen engelli Ulvi Kulaç’ın hikayesi, bir televizyon filmine konu edildi.

Haberin Devamı

Çekimleri geçen yıl tamamlanan “Görünmez Kız (Das Unsichtbare Mädchen)” adlı film, 30 Mart’ta Arte kanalında yayınlanacak. ZDF kanalı yapımı filmin hikayesi, 7 Mayıs 2001’de kaybolan Peggy ve daha sonra yargılanarak suçlu bulunan Ulvi Kulaç’ı neredeyse bire bir anlatıyor.

Polis zorladı iddiası

Peggy, Lichtenberg kasabasında okul dönüşü ortadan kaybolmuş, cesedi tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Ulvi Kulaç’ın kıza tecavüz ettiği ve olayın ortaya çıkmaması için öldürdüğü iddia edilmişti. Kulaç, ilk sorgusunda itirafta bulunsa da, mahkemede suçlamaları reddetmiş ve “Polis zorladığı için itiraf ettim” demişti. Ulvi Kulaç, buna rağmen 2004’ün nisan ayında Hof Eyalet Mahkemesi’nde ömür boyu cezaya çarptırılarak psikiyatri kliniğine kapatıldı. O dönemde Peggy’nin Çek Cumhuriyeti’ne kaçırılmış olabileceği üzerine durulmuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!