Cesedinde 32 bıçak darbesi vardı

Güncelleme Tarihi:

Cesedinde 32 bıçak darbesi vardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

SEFAKÖY'de annesi ve kızkardeşi ile alışverişe giderken evinin önünde ayrı yaşadığı eşi Menderes Özer'in yolunu keserek öldürdüğü Fatma Özer'in vücudunda tam 32 bıçak darbesi belirlendi. Özer'in dehşeti yaşayan kızkadeşi Gülşah Günday katil eniştesinin yakalanmasını istedi.

Yaklaşık iki yıl önce eşinden ayrılarak annesinin yanına gelen Fatma Özer, annesi Sabriye İnceeller, kızkardeşi Gülşah Günday ve çocuklarla alışverişe gitmek için evlerinden çıktıkları sırada eski kocası Menderes Özer ve altı arkadaşı tarafından saldırıya uğramıştı. Küçükçekmece Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Menderes Özer, üzerinde taşıdığı bıçağı eşine üst üste saplamıştı. Özer ve arkadaşları geldikleri otomobille kaçarak kayıplara karışırken Fatma Özer kaldırıldığı özel Doğan Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Savcının isteği üzerine otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Özer'in cesedi üzerinde yapılan ilk incelemede tam 32 bıçak darbesi belirlendi.

Ablasının eniştesiyle birbirlerini severek evlendiklerini belirten Gülşah Günday, Menderes Özer'in yakalanmasının çok zor olmadığını söyledi. Eniştesinin Trabzonspor'lu Selim'in amcası olduğunu söyleyen Günday, ‘‘Selim mutlaka yerini bilir’’ dedi. Eniştesi ile ablasının süren boşanma davalarının dört gün sonra sonuçlanacağını söyleyen Günday, Menderes Özer'in çocukları Basir Samet Özer'i ablasından almaya çalıştığını ileri sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!