Cesedi parçalarken onlar maç seyretti

Güncelleme Tarihi:

Cesedi parçalarken onlar maç seyretti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2003 01:44

Tekstilci Atilla Çekiç, İstanbul Zeytinburnu'nda 20 gün önce otomobiliyle birlikte ortadan kaybolmuş, daha sonra ormanlık arazide parçalanmış cesedi bulunmuştu.

Polis Çekiç'in, boşandığı eşinin ağabeyi Yılmaz Güvercin'in eşine tecavüz ettiği için, aile kararıyla öldürüldüğünü ortaya çıkarmıştı. Katil zanlılarından Yılmaz Güvercin, sorgusunda cinayeti ayrıntılarıyla anlattı. Yılmaz Güvercin, eşi Hatice Güvercin'in eniştesi tarafından tecavüze uğramasından dolayı çok hırslandığını ve aynı adı taşıyan kız kardeşine (Hatice Güvercin) ‘‘Onu eve çağır gerekeni yapayım’’ dediğini belirterek şunları anlattı:

KAFA DERİSİNİ YÜZMÜŞ

‘‘Birlikte plan yaptık ve kız kardeşim telefonla Atilla'yı eve çağırdı. Evde ben, kız kardeşim Hatice ve onun sevgilisi Ufuk vardı. Atilla geldiğinde kapının arkasına saklanıp keserle kafasına vurdum. Yere düştü. Bir daha vurdum. Ölmüştü. Onu banyoya taşıdık. Kardeşime 'İçeri geçin ben gerekeni yapacağım' dedim. Bu sırada eve gelen karım, kız kardeşim ve sevgilisi içki içip Türkiye-İngiltere maçını izlediler.’’

Cesedi tanınmaması için parçaladığını söyleyen Güvercin, ‘‘İlk önce cesedin kanını küvete akıttım. Daha sonra onu keserek ufak parçalara ayırdım. Bu sırada tanınmaması için kafa derisini de yüzdüm. Daha sonra ceset parçalarını poşetlere koyarak kapının önüne getirdim. Banyoyu temizledim. Sonra Ufuk'la birlikte ceset parçalarını ormanlık alana attım’’ dedi. Dört zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!