Cem'in Elif'i şimdi yoğun bakımda

Güncelleme Tarihi:

Cemin Elifi şimdi yoğun bakımda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2010 10:45

Cem Yılmaz'ın iyileşmesine destek olmak için "Var mısın Yok musun"da yarıştığı minik Elif, hastanede yaşam mücadelesi veriyor

Haberin Devamı

Sabah Gazetesi'nden Gül Kireklo'nun haberine göre, leğen kemiğindeki tümörle mücadele eden 9 yaşındaki Elif Okur'u Türkiye, "Var mısın Yok musun" adlı yarışmayla tanıdı. Ünlü şovmen Cem Yılmaz, Elif için yarışmaya katıldı ve tam 100 bin TL kazandı. Ancak aylar önce Cem Yılmaz ile gülen Elif'in güzel yüzü, bu kez soldu. Durumu ağırlaşan minik Elif önceki sabah yoğun bakıma alındı.

2 YIL ÖNCE ORTAYA ÇIKTI
Trabzon''da ilköğretim okulu 3'üncü sınıf öğrencisi Elif Okur, 2 yıl önce şiddetli bacak ağrısı çekmeye başladı. Doktora gittiklerinde Elif'e "iltihaplı romatizma" teşhisi konuldu. Baba Şaban Okur, Elif'i Trabzon Kemik Hastanesi'ne gitti. Burada küçük kızın leğen kemiğinde tümör olduğunu tespit edildi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Enstitüsü Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji Bölümü'ne getirilerek tedavi altına alınan Elif, bir yandan da yarım kalan eğitimini hastanedeki okulda sürdürdü. Elif'in Acun Alıcalı ve "Var mısın Yok musun" adlı yarışma programıyla tanışması, Çocuk Onkolojisi bölümündeki okulda öğretmenlik yapan ve daha önce oğlunun tedavisi için aynı yarışmaya katılan Ömer Boran sayesinde oldu. Ömer Boran, öğrencisi Elif için "Var mısın Yok musun"a başvurdu. Elif için ünlü şovmen Cem Yılmaz yarıştı. Cem Yılmaz, kansere savaş açan minik dostunun tedavisinde harcanması için tam 100 bin TL kazandı.

Haberin Devamı

SOLUNUMU YETERSİZ
Trabzon'daki evlerini bırakıp Beykoz'daki akrabalarının yanına yerleşen Okur ailesi, yavrularının hastalığı yenmesi için ellerinden geleni yaptı. Ancak durumu önceki sabah ağırlaşan Elif, hemen Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Solunumu yetersiz olan ve makinelere bağlanan Elif, şimdi yoğun bakımda uyutuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!