Çarkçı Ekmel

Güncelleme Tarihi:

Çarkçı Ekmel
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 01:26

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğan, rakibi Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Mehmet Âkif’in kabrindeki görüntülerini miting alanında halka izleterek, “Monşer adayınıza bir zahmet İstiklal Marşı’nı öğretsinler. Çarkçı Kemal’i tanımıştım da, şimdi bir de çarkçı Ekmel çıktı. Ey profesör, senin her yerin profesör olsa ne yazar” dedi.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş ve Manisa’da halka seslenen Erdoğan şunları söyledi:

CHP AZERİLERİ ÖLDÜRTTÜ

CHP Hitler’e sahip çıkmıştır, Mussolini’ye sahip çıkmıştır. Hatta Hitler’in safında yer almıştır. Bugün de Hitler’in izinden giden İsrail’e sahip çıkıyor. CHP kurulduğu andan itibaren İsrail’in yanında yer almıştır, bugün de yer almaya devam ediyor. Ah kardeşlerim, ah bu CHP var ya bize sığınan Azeri kardeşlerimizi Stalin’in askerlerine işte bu CHP teslim etmiş. Alçakça şehit edilmelerini işte bu CHP izlemiştir.

İSTİKLAL MARŞI’NI ÖĞRET

Bu Bahçeli ne diyordu; benim evimin önüne çocukları gönderip çocuklara Andımız’ı okutacakmış. Hani kaldırdık ya. Sayın Bahçeli sen o çocukları ortak adayınızın evinin önüne gönder. O çocuklar artık gitsinler de sizin ithal monşer adayınıza bir zahmet İstiklal Marşı’nı öğretsinler.

EY PROFESÖR

Haberin Devamı

Çarkçı Kemal’i tanımıştım da, şimdi bir de çarkçı Ekmel çıktı. ‘Ben orada böyle bir şey demedim’ diyor. Şimdi size bunu izletiyorum, bu adamın da nasıl çarkçı olduğunu, nasıl yalan söylediğini bizzat izleyeceksiniz. Çok enteresan; güya bu profesör. ‘Ben’ diyor, ‘Bir beyit okudum.’ Ey profesör, bu beyit değil, kıta kıta. 4 mısradan oluşan kıta. Beyit iki mısradan oluşuyor. Sen daha bunu öğrenememişsin ya, senin her yerin profesör olsa ne yazar. Hiç olmazsa yalan söyleme ya, dürüst ol dürüst. ‘Sürçü lisan ettik’ de.

ACİZ MONŞER

Ey Bahçeli, gözü dönmüş şekilde arka arkaya sıraladığın hakaretler bu beceriksizliği saklamaz. Bahçeli bunun hesabını bu dünyada da vereceksin, öbür dünyada da vereceksin. Ama inanıyorum ki CHP’li kardeşlerim de MHP’li kardeşlerim de bu ithal adaya, İstiklal Marşı’nı bilmekten, tanımaktan aciz bu monşere oy vermeyecektir.

ÇAKMA PROFESÖR

Ey Ekmel şunu bil, bu başbakan 12 yıldır başbakanlık yapıyor bu ülkede. Senin hayatın sorumsuzluk içerisinde geçti. Sen salla başını al maaşını. Ben milletime hesap vere vere geldim. Merhum Mehmet Akif’in kabri başında Çanakkale Şehitleri şiiri diyor. Sonra ne diyor biliyor musun? Ben hiç öyle bir şey demedim diyor. Ey Ekmel profesör olmuşsun ama.. Çakma ya. (İhsanoğlu’nun görüntülerini izletiyor) Ey Ekmel, buyur ispat burada. Anında yakalarım anında.

Haberin Devamı

BİZİ REZİL ETTİN

İslam Konferansı Örgütü’ne de bizi rezil ettin. Suudi Arabistan kaç kez ‘şunu görevden alın başka bir Türk gönderin’ dedi. Neymiş ‘Bana şeref madalyası taktılar’ diyor. Yav gidiyorsun diye taktılar o madalyayı. Yav dedik, bizim ilişkilerimizi bozuyorsun. Ama tabi oradaki koltuğu bırakır mı? Tabi para da iyi bırakılır mı?

37 dereceye sulu serinlik

KAHRAMANMARAŞ Müftülük Meydanı’nda uzun süre Başbakan Erdoğan’ı bekleyen vatandaşların 37 derece sıcaktan bunalmaması için görevliler tarafından üzerlerine su sıkıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!