Çapkın'a korsanla mücadele plaketi

Güncelleme Tarihi:

Çapkına korsanla mücadele plaketi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 16:07

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) Başkanı Garo Mafyan ve şarkıcı Burak Kut, kentte korsan ürünlere yönelik yürütülen mücadeleden dolayı İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a teşekkür plaketi verdi.

Haberin Devamı

MAFYAN VE KUT TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine gelen Mafyan ve Kut, Çapkın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Garo Mafyan, “Sayın emniyet müdürümüz ve emniyet teşkilatının korsanla mücadelede gösterdiği muhteşem başarılar var. Emniyet müdürümüze yaptığı her şeyden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Teşekkür plaketini Çapkın'a sunan Burak Kut da “Anı olarak saklarsanız çok mutlu oluruz. Gerçekten müdürlerimiz hayret verici şekilde yüksek başarılar elde ediyor. Kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Plaket için teşekkür eden Çapkın da şunları kaydetti:

“Polis teşkilatı olarak hırsızlıkla, gaspla, cinayetle, yani diğer suç çeşitleriyle uğraşmak bizim için neyse, kitap ve müzik eserleri hırsızlığıyla uğraşmak da odur. Arkadaşlarımız mücadele ederken bu vizyonla mücadele ediyor. Müzik eserleriyle ilgili özellikle internetten indirme konularında birtakım yasal boşluklar var. Teknolojinin gelişmesiyle bu konudaki alıntılar da daha farklı alanlara kayabiliyor. O konuda Kültür ve Turizm Bakanlığı yoğun bir çaba içinde. O yasal boşluklar da inanırım ki en kısa zamanda doldurulacak. Bizim bu konudaki mücadelemiz de yaptırımlarla daha güçlü hale gelecek. Şimdi elimizdeki mevzuat neyse gücümüz oranında onlarla mücadele ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!